Online Mediation

Op het moment dat u liever niet bij elkaar aan tafel wenst te zitten of er een andere situatie speelt, zoals nu het Coronavirus, dan kunt u online mediation inzetten. Zo kunnen alle partijen, vanuit hun eigen woonkamer, toch met elkaar in gesprek blijven en afspraken maken. 

 

Als u kiest voor online mediation, dan bespaart u veel moeite, tijd en geld. En het belangrijkste: u blijft met elkaar in gesprek.

Alvorens wij van start gaan voeren wij een gratis en vrijblijvend gesprek met u. Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten. In dit gesprek vertellen wij u hoe het traject in zijn werk gaat, wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten. Vervolgens zal er een mediationovereenkomst opgesteld worden. Deze ontvangt u, vergezeld van een factuur, via de post. Zodra wij de mediationovereenkomst van u retour hebben ontvangen, en de factuur is voldaan, gaat de online mediation van start.

Online mediation kunt u bij diverse conflicten inzetten. Op dit moment is iedereen gebonden aan huis, de situatie omtrent het Coronavirus heeft op ons allemaal zijn weerslag! Wij moeten ons leven anders inrichten en dit kan voor spanningen binnenshuis zorgen. Het is nu belangrijk dat u met elkaar communiceert en de neuzen dezelfde kant op staan! Ook hier kan online mediation werken!

 

Wat wij doen

U wordt beiden goed begeleid en wij zorgen dat de afspraken goed op schrift komen. Wij zorgen ervoor dat u een goede alimentatieberekening krijgt en dat de advocaat het verzoekschrift opstelt en indient bij de rechtbank. In het echtscheidingsconvenant worden onder andere afspraken over geld, kinderen, woning, schulden, pensioen en bedrijf vastgelegd. Daarna wordt alles afgewikkeld via de rechtbank en wordt ervoor gezorgd dat uw echtscheiding wordt ingeschreven bij uw gemeente. Binnen een paar weken is uw scheiding dan echt rond.

 

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van het pakket dat u kiest. U kunt al online scheiden vanaf € 295,- p.p. 

 

Meer informatie over onze methode

Gesprekken vinden plaats via Zoom of Whereby. Er wordt volgens een methode gewerkt die gebaseerd is op het respecteren van de onderling gemaakte afspraken. Op deze manier bepaalt niet de rechter of een advocaat jullie toekomst, maar neemt u zelf de regie over uw leven. Wij helpen u graag. Neem contact op voor meer informatie 0513 72 44 05.

Onze gegevens

Adres

Haskeruitgang 103
8447 CK  Heerenveen

Contact

0513 72 44 05
info@fidelizmediation.nl

15 + 3 =