Online Mediation

Vanwege het Coronavirus voeren wij ook wel online gesprekken. Dit is echter alleen geschikt als jullie de zakelijke kant van de scheiding geregeld willen hebben. Op het moment dat er nog veel emoties spelen en er nog het één en ander tussen jullie uitgesproken dient te worden, is online mediation niet geschikt.  

 

Als jullie kiezen voor online mediation, dan besparen jullie veel moeite, tijd en geld. En het belangrijkste:
jullie blijven met elkaar in gesprek en kunnen samen afspraken maken

Alvorens wij van start gaan voeren wij een gratis en vrijblijvend gesprek met jullie. Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten. In dit gesprek vertel ik jullie hoe het traject in zijn werk gaat, wat jullie van mij kunnen verwachten en wat ik van jullie verwacht. Vervolgens zal er een mediationovereenkomst opgesteld worden. Deze ontvangen jullie, vergezeld van een factuur, via de mail. Zodra ik de mediationovereenkomst getekend van jullie retour heb ontvangen, en de factuur is voldaan, gaat de online mediation van start.

Online mediation kan bij diverse conflicten ingezet worden. Op dit moment is iedereen gebonden aan huis, de situatie omtrent het Coronavirus heeft op ons allemaal zijn weerslag! Wij moeten ons leven anders inrichten en dit kan voor spanningen binnenshuis zorgen. Het is nu belangrijk dat jullie met elkaar praten en dat de neuzen dezelfde kant op staan! Ook hier kan online mediation werken!

 

Wat wij doen

Jullie worden beiden goed begeleid en ik zorg dat de afspraken goed op papier komen te staan. Tevens wordt ervoor gezorgd dat jullie een goede en onafhankelijke alimentatieberekening ontvangen, en dat de advocaat het verzoekschrift opstelt en indient bij de rechtbank. In het echtscheidingsconvenant worden onder andere afspraken over geld, kinderen, woning, schulden, pensioen en bedrijf vastgelegd. Daarna wordt alles afgewikkeld via de rechtbank en wordt ervoor gezorgd dat jullie echtscheiding wordt ingeschreven bij uw gemeente. Binnen een paar weken is jullie scheiding dan echt rond.

 

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van het pakket dat u kiest. Jullie kunnen al online scheiden vanaf € 395,- p.p. 

 

Meer informatie over onze methode

Gesprekken vinden plaats via Zoom of Whereby. Er wordt volgens een methode gewerkt die gebaseerd is op het respecteren van de onderling gemaakte afspraken. Op deze manier bepaalt niet de rechter of een advocaat jullie toekomst, maar nemen jullie zelf de regie. Ik help jullie graag. Neem contact op voor meer informatie 0513 72 44 05.

Onze gegevens

Adres

Turfschip 17
8447 DM  Heerenveen

Contact

0513 72 44 05
info@fidelizmediation.nl

10 + 6 =