Effectief communiceren

Regelmatig verzorgen wij workshops en trainingen op het gebied van communicatie. Doordat wij in de praktijk hebben ervaren waar het vaak mis gaat, kunnen wij dit goed inzichtelijk maken aan de hand van diverse communicatiemiddelen. Tijdens onze workshops en trainingen gaan jullie actief met elkaar aan de slag en krijg je inzicht jouw manier van communiceren. Onze workshops kunnen echt een verschil maken in jouw communicatie en dus in jouw leven! Immers: alles valt en staat op goede communicatie!

De trainingen zijn geschikt voor particulieren én voor bedrijven!

De volgende trainingen en workshops staan gepland:

 

communicatief sterk

COMMUNICATIEF STERK

Workshop

Communicatie is meer dan een gesprek tussen verschillende personen. Het is een proces tussen mensen waarbij boodschappen zowel bewust als onbewust heen en weer gaan. Met een goede communicatie bereik je dat je boodschap op dezelfde manier bij de ontvanger aankomt als je hebt bedoeld.
Goed communiceren is niet zo gemakkelijk. Het is een proces wat door mensen zelf, omstandigheden en situaties bijna altijd nadelig wordt beïnvloed. Hierdoor komen boodschappen niet, nauwelijks of heel anders dan bedoeld bij de ontvanger aan.
 
Communiceren kun je leren. Op persoonlijk gebied kun je door middel van technieken en trainingen je communicatieve vaardigheden verbeteren. Als je vaak niet of verkeerd wordt begrepen door anderen, of als je het gevoel hebt dat er nooit naar je wordt geluisterd, kan deze workshop je leven een positieve draai geven.
 
Daarom geef ik op donderdag 4 juli van 19.00 – 22.00 uur, de workshop Communicatief Sterk.
De kosten zijn € 30,- p.p., maar bij opgave vóór 7 juni kost deze maar € 25,-
 
Na deze workshop weet jij hoe jij communiceert en waar jouw verbeterpunten liggen. Het is een leuke en actieve workshop die voor inzicht zorgt en die met humor wordt gebracht. Dus neem je vriendinnen ook mee, dan maken we er een gezellige én nuttige avond van.
Komt bovengenoemde datum niet op een geschikt moment? Laat ons dat dan weten, dan ontvang je een uitnodiging zodra er een nieuwe datum is gepland.

Workshop Samen Sterk

SAMEN STERK

Training

Gooit jouw man ook altijd zijn sokken náást de wasmand i.p.v. erin? Heb je het gevoel dat hij niet naar jou luistert? En zou jij dit graag anders zien? Dan is deze training echt iets voor jou!

Op vrijdagavond 14 juni geef ik de training SAMEN STERK! Deze keer voor maar € 25,- (normaal € 50,-). Je krijgt een reader en schrijfmateriaal zodat je aantekeningen kunt maken en het belangrijkste: nieuwe inzichten! 

Dit wordt een actieve en gezellige avond met gelijkgezinden vol herkenning en humor! We gaan lekker aan de slag en neem je vriendinnen ook mee. Voor meer informatie stuur een mail naar info@fideliz.nl of bel 06 838 493 49.

Komt deze datum jou niet zo goed uit? Laat ons dat dan weten, dan kunnen wij bij genoeg animo een andere datum prikken.