Fized Verzekeringsbeheer

 

 

 

Fized adviseert onze cliënten op financieel gebied en bekijkt met hen de mogelijkheden voor de toekomst m.b.t. het eventueel kopen van een nieuwe woning. Ook dienen er, in geval van een echtscheiding, nieuwe verzekeringen te worden afgesloten. Indien dit wenselijk is, kan Fized hierin behulpzaam zijn.

 

 

Basis en eenheid

 

 

 

 

 

Basis & Eenheid ondersteunt individuen en gezinnen die door allerlei problemen buiten de samenleving zijn gevallen. Wij bieden zorg op maat aan huis. Door op zoek te gaan naar ieders kwaliteiten en mogelijkheden willen wij bereiken dat mensen leren op eigen kracht hun problemen aan te pakken. Om daarna stapje voor stapje weer aan de samenleving deel te gaan nemen.  Voor cliënten van Basis en eenheid regelen wij de scheiding en helpen wij hen te zoeken naar een oplossing in andere geschillen.

 

 

Zij maken voor u de alimentatieberekening zodat jullie worden voorzien van een degelijk advies. Tevens dienen zij voor jullie het verzoekschrift in bij de Rechtbank.

 

Heerenwal Makelaars

 

 

 

De heren van de Heerenwal Makelaars kunnen voor u, tegen een gereduceerd tarief, een taxatierapport voor u opmaken. Deze heeft u bijvoorbeeld nodig op het moment dat u uw partner uit wilt kopen. Tevens kunnen zij voor u bekijken of zij een (tijdelijke) woning voor u in het bestand hebben. 

 

 

 

nieuwestap.nl

 

 

 

Eénmaal per maand wordt er een blog van ons gepubliceerd bij Nieuwe Stap.  Bij nieuwe stap kun je alles over scheiden en gescheiden zijn lezen. Het is een online magazine en heeft als doel je te inspireren en helpen om je scheiding en de fase erna net wat makkelijker te maken. Door allerlei onderwerpen in de blogs aan de orde te stellen hebben is er een uitgebreide vraagbaak gebouwd. Wil je op de hoogte blijven meld je dan aan voor de Mail Magazine. Als je wilt dat er bepaalde onderwerpen worden besproken, kun je het ook laten weten.

 

 

 

Hello Law

Het hoge woord is eruit: jij en je partner gaan scheiden. Als je gaat scheiden komen er een heleboel vragen op je af: waar ga je wonen, hoe blijf je samen voor je kinderen zorgen, kun je straks nog wel rondkomen en hoe kun je dit het beste regelen? Om goed door deze periode heen te komen heb je specialistische hulp nodig. HelloLaw biedt je alle hulp die je nodig hebt. Ook via hello law kunt u ons vinden. 

 

 

Hello Mediator

Bij Hello Mediator zijn zowel ADR- als MfN- geregistreerde mediators aangesloten. Hier vindt u mediators door heel Nederland met diverse specialismen. Doordat wij korte lijntjes met elkaar hebben en regelmatig met elkaar sparren en kennis met elkaar uitwisselen kunnen wij onze klanten nóg beter bedienen. Tevens moeten wij jaarlijks onze CPD-/PE- punten behalen en hier wordt door Hello Mediator ook in voorzien. Regelmatig worden er geaccrediteerde workshops en trainingen aangeboden bij onder andere AMV- opleidingen en TIMM- consultancy.