Fized Verzekeringsbeheer

 

 

 

Fized adviseert onze cliënten op financieel gebied en bekijkt met hen de mogelijkheden voor de toekomst m.b.t. het eventueel kopen van een nieuwe woning. Ook dienen er, in geval van een echtscheiding, nieuwe verzekeringen te worden afgesloten. Indien dit wenselijk is, kan Fized hierin behulpzaam zijn.

 

Contact

 

Via Van Veenendaal Advocatuur in Den Bosch wordt jullie verzoekschrift ingediend bij de rechtbank te Zutphen. Op deze manier hebben jullie binnen twee weken de beschikking in huis.

 

 

Arca Mediation

 

 

De alimentatieberekeningen worden gemaakt door Toos van Dongen van ARCA mediation en scheidingsspecialisten. Toos is Register Financieel Echtscheidingsadviseur. Door onze samenwerking krijgen jullie een onafhankelijk advies en kijken er twee mediators mee in jullie zaak. En dat voor de prijs van één!

 

 

Heerenwal Makelaars

 

De heren van de Heerenwal Makelaars kunnen voor jullie, tegen een gereduceerd tarief, een taxatierapport opmaken. Deze hebben jullie bijvoorbeeld nodig op het moment dat één van jullie in de huidige woning wil blijven wonen of als de woning verkocht dient te worden. Tevens kunnen zij voor jullie bekijken of zij een (tijdelijke) woning voor jullie in het bestand hebben. 

 

 

Hello Mediator

Bij Hello Mediator® zijn zowel ADR- als MfN- en RFEA- geregistreerde mediators aangesloten. Hier vind je mediators door heel Nederland met diverse specialisaties. Doordat wij korte lijntjes met elkaar hebben en regelmatig met elkaar sparren en kennis met elkaar uitwisselen kunnen wij onze klanten nóg beter bedienen. Tevens moeten wij jaarlijks onze CPD-/PE- punten behalen en hier wordt door Hello Mediator® ook in voorzien. 

Fideliz Relatietherapie Heerenveen

Twijfel je nog over je relatie? Wat hebben jullie al gedaan om zeker te weten dat het echt niet meer lukt?

Soms kan het helpen als er een derde mee kijkt en denkt. Een relatietherapeut stelt andere vragen aan jullie en kan jullie anders naar een situatie laten kijken. Zo kan er begrip ontstaan en kunnen jullie misschien toch nog de relatie herstellen of hernieuwen. Komen jullie toch tot de conclusie dat de relatie echt niet meer te redden is? Dan hebben jullie er in ieder geval alles aan gedaan, is het emotionele aspect uitgebreid besproken en kunnen jullie de relatie als partners achter jullie laten en samen goed vorm geven aan het ouderschap.

 

 

 

Basis en eenheid

 

 

 

 

Basis & Eenheid ondersteunt individuen en gezinnen die door allerlei problemen buiten de samenleving zijn gevallen. Zij bieden zorg op maat aan huis. Door op zoek te gaan naar ieders kwaliteiten en mogelijkheden willen zij bereiken dat mensen leren op eigen kracht hun problemen aan te pakken. Om daarna stapje voor stapje weer aan de samenleving deel te gaan nemen.  Voor cliënten van Basis en eenheid regelen wij de scheiding en helpen wij hen te zoeken naar een oplossing in andere geschillen.